В Україні розпочався новий епідемічний сезон ГРВІ: якою є кількість захворювань на Буковині за перший тиждень

Пошук
UA EN

В Україні розпочався новий епідемічний сезон ГРВІ: якою є кількість захворювань на Буковині за перший тиждень

Здоров'я
12.10
11:13

Поділись новиною:

Із 2 жовтня в Україні розпочався епідемічний сезон гострих респіраторних вірусних інфекцій. За перший тиждень у Чернівецькій області зареєстрували 4483 випадків захворювань на цю недугу.

Про це інформує С4 із посиланням на Чернівецький обласний центр контролю та профілактики хвороб.

Нині захворюваність ГРВІ на території області перебуває на середньому рівні інтенсивності. Водночас у Вижницькому районі та в Чернівцях — на високому рівні. Зазначається, що протягом останніх трьох тижнів захворюваність зростала щотижня.

Окрім цього, медики зафіксували ще 112 випадків COVID-19. Серед уражених — 2916 дітей, що становить 65% від усіх випадків. Водночас госпіталізували 66 осіб, у тому числі 42 хворих з COVID-19.

Для профілактики грипу та COVID-19 лікарі рекомендують вакцинуватись. За їхніми словами, важливо отримати вакцину, аби уникнути тяжких ускладнень від захворювання, що можуть призводити до смерті.

Нагадаємо, упродовж 13 жовтня в селі Сергії Путильської громади працюватиме виїзна бригада Буковинського онкологічного центру.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Головного тренера «Буковини» Валерія Кривенцова відсторонили з посади
Валерія Кривенцова відсторонили з посади головного тренера футбольного клубу «Буковина». Про це повідомили у Telegram футбольного клубу, пише С4. Фото: ФК «Буковина» Причину відсторонення «Б...
Спорт
22.10
11:45
У гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 в Чернівцях завершують капремонт дворового покриття (фото)
У Чернівецькій гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 завершують капітальний ремонт дворового покриття. Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Романа Кліч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано