Буковинець став чемпіоном Європи з рукопашного бою

Пошук
UA EN

Буковинець став чемпіоном Європи з рукопашного бою

Спорт
09.10
17:50

Поділись новиною:

Спортсмен із Чернівецької області Микола Григоряк став чемпіоном Європи з рукопашного бою. Змагання відбулися в німецькому місті Оснабрюк.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Управління молоді та спорту Чернівецької ОВА.

Буковинець є вихованцем Чернівецької дитячо-юнацької спортивної школи та спортивного клубу «Сайгон». Тренується спортсмен під керівництвом заслуженого тренера України Івана Штефюка.

Також почесні перші місця в особистому заліку здобули ще два вихованці спортивного клубу «Сайгон» — Анатолій Жураківський та Олександр Кисилиця.

Загалом у чемпіонаті взяли участь команди з п’ятнадцяти країн. За результатами змагань, команду з України визнали кращою. Наші спортсмени вибороли 25 медалей: 11 золотих, 9 срібних та 5 — бронзових.

Нагадаємо, раніше ми писали, що чернівецькі спортсменки здобули перемогу на Кубку України зі стрільби з лука.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано