До Дня захисників у захисниць України у Чернівцях покажуть стрічку «Вовк. Страху нема»  

Пошук
UA EN

До Дня захисників у захисниць України у Чернівцях покажуть стрічку «Вовк. Страху нема»  

Культура
20.09
11:47

Поділись новиною:

У неділю, 1 жовтня, у Чернівцях відбудеться прем’єра фільму «Вовк. Страху нема». Фільм створили за участі командирів та воїнів бойових підрозділів Сил спеціальних операцій ЗСУ.  

Про це повідомляє С4 з посиланням на сторінку фільму у Facebook.

Це стрічка про воїнів Сил Спеціальних операцій. Вони розповідають та показують, як проводили  багатокомпонентну операцію «Вовк». 

За словами однієї з режисерок фільму Анни Мартиненко, історія створення стрічки почалася з бажання спецпризначенців показати внутрішній світ воїна, створити сучасний військовий хіт для єднання нації і акумуляції сил тилу й фронту для перемоги України. Частиною фільму є присвята вшануванню пам’яті воїнів, які віддали свої життя за Україну.

Стрічку на широкі екрани кінотеатрів випускають до Дня захисників і захисниць України. Уже з 28 вересня стрічку презентують у Києві, Львові, Одесі, Сумах, Харкові, Дніпрі,  а 1 жовтня її покажуть чернівчанам у Культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Чернівцях оголосили переможців Одеського міжнародного кінофестивалю.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано