У Чернівцях затримали підприємця, який хотів підкупити співробітника СБУ на Буковині

Пошук
UA EN

У Чернівцях затримали підприємця, який хотів підкупити співробітника СБУ на Буковині

Поділись новиною:

Головне управління Служби безпеки України затримало в Чернівцях керівника будівельного підприємства, який намагався дати хабаря офіцеру СБУ на Буковині.

Про це інформує С4 із посиланням на Службу безпеки України.

За даними слідства, компанія фігуранта виконувала підрядні роботи на території однієї з військових частин регіону. Щоби потрапити до режимного об’єкта, будівельники мали проходити відповідні перевірки, за які відповідає СБУ. Однак, підрядник захотів зробити для своїх робітників «вільний» доступ на територію військової частини без проведення перевірочних заходів.

Для «вирішення питання» підприємець запропонував 5 тис. доларів США співробітнику місцевого підрозділу української спецслужби. За фактом отримання «пропозиції» офіцер Служби безпеки одразу доповів своєму керівництву. Це дозволило задокументувати злочинні дії підрядника-корупціонера й затримати його «на гарячому» під час передачі всієї суми неправомірної вигоди.

Наразі затриманому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі). Нині триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину. Зловмиснику загрожує до восьми років за за ґратами.

Нагадаємо, раніше ми писали, що СБУ на Буковині повідомила про підозру фермеру, який агітував мешканців Херсонщини голосувати на псевдореферендумі.

Читайте також:

Чернівчан попередили про нічні обмеження водопостачання: коли не буде води
У Чернівцях протягом двох ночей на вихідних не буде води. Про це пише С4 з посиланням на КП «Чернівціводоканал». Так, води не буде у суботу, 19 жовтня, з 22:00 до 8:00, а також у неділю, 20...
З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано