Чернівецька міська рада виділить близько 17 млн грн на потреби Збройних сил

Пошук
UA EN

Чернівецька міська рада виділить близько 17 млн грн на потреби Збройних сил

Політика
23.08
12:10

Поділись новиною:

Міський голова Чернівців Роман Клічук заявив, що Чернівці виділять на потреби військових формувань ще близько 17 мільйонів гривень. За відповідне рішення планують проголосувати на найближчій сесії міської ради.

Про це пише С4 з посиланням на Facebook Романа Клічука.

За його словами, наразі Чернівці вже виділили близько 502 мільйонів гривень на ЗСУ, що стало внеском громади у забезпечення відсічі збройної агресії та підтримки військових та їхніх родин від початку повномасштабного вторгнення.

Міський голова запевняє, що всі офіційні запити від військових для передової у міській раді задовольняють, втім не можуть дати гроші на всі збори, які проводять волонтери і військові, оскільки законодавство це не дозволяє.

«Я розумію, що зараз емоційно непрості часи, чимало дій влади сприймаються загострено. Це нормально! Тяжкі часи — це перевірка на міцність себе і людей, які поруч. Я готовий нести відповідальність за всі свої дії. І вірю, що те, що ми робимо наближає нас до перемоги», – додав Клічук.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що Чернівецька міська рада підтримала Дергачівську громаду на Харківщині. З резервів міста харківчанам передали 44 тонни гуманітарної допомоги.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Міський голова Роман Клічук привітав чернівчан із Днем міста (відео)
Привітання міського голови Романа Клічука з Днем міста Чернівців. «Дорогі чернівчани! Кожен куточок наших славних Чернівців дихає історією великої культури, багатовікових традицій та людських доль...
Чернівчанина засудили до 15 років за ґратами за державну зраду та виправдовування російської агресії
Суд виніс вирок у справі чернівчанина, який шпигував на Буковині під «прикриттям» кур’єрської доставки для російської фсб. Його визнали винним у державній зраді та виправдовуванні російської агресії ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано