На Буковині нетверезий водій намагався дати хабара поліцейським

Пошук
UA EN

На Буковині нетверезий водій намагався дати хабара поліцейським

Поділись новиною:

У Дністровському районі водій намагався підкупити поліцейських. Так чоловік хотів уникнути відповідальності за керування автомобілем у нетверезому стані. Йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

У відомстві зазначають, що 17 серпня правоохоронці зупинили 46-річного водія, який порушив правила дорожнього руху. Спілкуючись із кермувальником, поліцейські помітили в нього явні ознаки сп’яніння. Згодом під час складання протоколу про адміністративне правопорушення буковинець запропонували працівникам поліції хабара.

Правоохоронці відмовилися від грошей і попередили чоловіка про кримінальну відповідальність за такі дії. Проігнорувавши застереження поліцейських, порушник поклав кошти в підлокітник службового автомобіля. Тоді для документування неправомірних дій жителя Кельменецької громади на місце події прибула слідчо-оперативна група.

Відтак щодо водія складено адміністративний протокол за статтею 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їхню увагу та швидкість реакції) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Слідчі поліції внесли відомості про вказане правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Нині триває досудове розслідування.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на перехресті вулиць Комарова та Героїв Майдану в Чернівцях сталася ДТП.

Читайте також:

У пожежі на Буковині загинув чоловік, який палив суху рослинність: подробиці
У пожежі в Мамалигівській громаді загинув чоловік. Трагедія сталася під час спалювання сухої рослинності. Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькі...
Головного тренера «Буковини» Валерія Кривенцова відсторонили з посади
Валерія Кривенцова відсторонили з посади головного тренера футбольного клубу «Буковина». Про це повідомили у Telegram футбольного клубу, пише С4. Фото: ФК «Буковина» Причину відсторонення «Б...
Спорт
22.10
11:45
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано