У Чернівцях зіткнулися дві автівки: травмувалися пасажири

Пошук
UA EN

У Чернівцях зіткнулися дві автівки: травмувалися пасажири

Поділись новиною:

На перехресті вулиць Комарова та Героїв Майдану у Чернівцях відбулася ДТП. На повороті зіткнулися дві автівки, унаслідок чого травмувалися пасажири.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Аварія трапилась 18 серпня. Попередньо правоохоронці встановили, що 51-річний чернівчанин під час здійснення повороту автомобілем Mini Cooper зіткнувся із зустрічним транспортним засобом Daewoo Lanos, яким керував 20-річний місцевий житель.

У результаті автопригоди до медичного закладу до надання допомоги звернулися водії та четверо пасажирів транспортних засобів.

Слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що у селі Буденець сталася дорожньо-транспортна пригода із потерпілою. 45-річна водійка не впоралася з керуванням та в’їхала в кювет, унаслідок чого жінка отримала перелом ноги.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У пожежі на Буковині загинув чоловік, який палив суху рослинність: подробиці
У пожежі в Мамалигівській громаді загинув чоловік. Трагедія сталася під час спалювання сухої рослинності. Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькі...
Головного тренера «Буковини» Валерія Кривенцова відсторонили з посади
Валерія Кривенцова відсторонили з посади головного тренера футбольного клубу «Буковина». Про це повідомили у Telegram футбольного клубу, пише С4. Фото: ФК «Буковина» Причину відсторонення «Б...
Спорт
22.10
11:45
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано