Благодійники з Буковини вкотре відправили гуманітарну допомогу для бійців на Донбасі

Пошук
UA EN

Благодійники з Буковини вкотре відправили гуманітарну допомогу для бійців на Донбасі

Війна
18.08
13:18

Поділись новиною:

Військовим, які захищають Україну на Донеччині, відправили гуманітарну допомогу. Вантаж передали благодійники із села Динівці Новоселицької громади.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної ради.

Бійцям, зокрема, відправили воду, солодощі, різні крупи, бринзу, мед, а також багато сезонних овочів та фруктів таких, як помідори, огірки, персики, кавуни, яблука, груші сливи тощо.

У відомстві зазначають, що вантаж на передову доправлять волонтери Владислав Динту та Сергій Няйку. А отець Крістіан благословив водіїв у дорогу та прочитав молитву за мир і перемогу.

Нагадаємо, раніше ми писали, що впродовж 17 серпня воїни ЗСУ знищили ще два гелікоптера та майже пів тисячі російських окупантів.

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано