На Буковині впродовж вихідних сталися три ДТП: травмувалися неповнолітні

Пошук
UA EN

На Буковині впродовж вихідних сталися три ДТП: травмувалися неповнолітні

Поділись новиною:

Упродовж вихідних у Чернівецькій області сталися три дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими. Унаслідок аварій із травмами до лікарні госпіталізували трьох неповнолітніх та 21-річного чоловіка.

Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Зокрема, 12 серпня ДТП сталася в селі Стрілецький Кут. Поліцейські встановили, що 38-річний водій автомобіля наїхав на 10-річного місцевого жителя. У результаті дорожньо-транспортної пригоди неповнолітнього пішохода із травмами ніг госпіталізували до лікарні.

Також 13 серпня автопригода трапилася в селі Банилів-Підгірний. Правоохоронці з’ясували, що 15-річний водій мотоцикла зіткнувся з вантажівкою під керуванням 40-річного жителя села Нові Бросківці. У результаті аварії травмувався неповнолітній мотоцикліст та його 17-річний пасажир. Медики доправили їх до лікарні.

Ще одна аварія трапилася цього ж дня в селі Верхні Станівці Вижницького району. У поліції зазначили, що 21-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом, не впорався з керуванням та впав із транспортного засобу. Унаслідок цього потерпілого із численними тілесними ушкодженнями госпіталізували до медичного закладу.

За вказаними фактами слідчі поліції розпочали кримінальні провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Тривають досудові розслідування.

Буковинські правоохоронці вкотре наголошують на дотриманні правил безпеки дорожнього руху. Водіям рекомендують дотримуватись обмежень швидкісного режиму в межах населених пунктів, а також слідкувати за зміною обставин на дорозі перед здійсненням будь-яких маневрів.

Раніше ми повідомляли, що в Новодністровську сталася дорожньо-транспортна пригода з 37-річним потерпілим.

Читайте також:

Увечері в Чернівецькій області стався землетрус
У Чернівецькій області 23 жовтня стався землетрус магнітудою 3,1 бала за шкалою Ріхтера. Коливання землі зафіксували о 18:08 в районі селища Ломачинці Дністровського району. Про це повідомили в Го...
У Чернівцях відбувся форум лідерів учнівського самоврядування (фото)
У культурно-мистецькому центрі ім. І. Миколайчука відбувся перший цього навчального року форум лідерів учнівського самоврядування. Уже традиційно він пройшов у рамках циклу зустрічей «Дружній формат»...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано