«Україна сама себе бомбить»: буковинця підозрюють у публічному запереченні російської агресії

Пошук
UA EN

«Україна сама себе бомбить»: буковинця підозрюють у публічному запереченні російської агресії

Поділись новиною:

Мешканець Чернівецької області під час поїздки в рейсовому автобусі публічно виправдовував агресію росії проти України. За цим фактом Служба безпеки України повідомила буковинцю про підозру.

Про це інформує С4 з посиланням на пресслужбу СБУ у Чернівецькій області.

Інцидент трапився у червні цього року. Чоловік під час поїздки в рейсовому автобусі вступив у дискусію з пасажирами. У розмові він наголошував, що українці й росіяни – один народ, а воювати між собою заставили «сатаністи й Америка».

Також за даними СБУ, фігурант переконував співрозмовників, що «Майдан почав війну», «путін не зробив нічого поганого», а Україна «сама себе бомбить».

За публічне заперечення збройної агресії рф проти України буковинцю повідомили про підозру. Наразі триває слідство для з’ясування всіх обставин правопорушення.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що СБУ розповіла нові деталі про «схему для ухилянтів», яку організував посадовець військкомату на Буковині.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано