Організатори Одеського кінофестивалю, що проходитиме в Чернівцях, відкрили продаж квитків

Пошук
UA EN

Організатори Одеського кінофестивалю, що проходитиме в Чернівцях, відкрили продаж квитків

Культура
05.08
18:00

Поділись новиною:

Організатори 14-го Одеського міжнародного кінофестивалю, що проходитиме в Чернівцях, відкрили продаж квитків на нього. Покази конкурсних фільмів триватимуть з 19 до 26 серпня.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Одеського кінофестивалю.

Аби максимально ефективно спланувати свій час та власний розклад переглядів стрічок 14-го ОМКФ, квитки на кожен із фільмів можна придбати заздалегідь онлайн або в касі культурно-мистецького центру ім. І. Миколайчука.

Організатори також зазначають, що цьогоріч фестивальних абонементів не передбачено. Відтак перегляд кінострічок програм фестивалю здійснюється виключно за квитками або наявністю акредитації ЗМІ, Film Industry Office та «Літньої кіношколи».

Загалом глядачі ОМКФ уже можуть придбати квитки на фільми Національної конкурсної програми, а також на фільми Міжнародної європейської конкурсної програми.

Нагадаємо, 14-й Одеський міжнародний кінофестиваль відкриє українська стрічка «Довбуш» режисера Олеся Саніна.

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано