СБУ розповіла нові деталі про «схему для ухилянтів», яку організував посадовець військкомату на Буковині

Пошук
UA EN

СБУ розповіла нові деталі про «схему для ухилянтів», яку організував посадовець військкомату на Буковині

Поділись новиною:

Служба безпеки України розкрила деталі справи про схему втечі військовозобов’язаних за кордон, яку організував посадовець ТЦК та СП у Чернівецькій області.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу СБУ.

Так, військовий одного з територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки і два його спільники розробляли для своїх клієнтів приховані маршрути для незаконного перетину кордону через так звану «зеленку».

Водночас у сусідній Івано-Франківщині за матеріалами військової контррозвідки СБУ до тюремного ув’язнення засудили екскерівника відділу одного з місцевих військкоматів.

Зловмисник продавав ухилянтам фальшиві довідки військово-лікарської комісії про непридатність до служби за станом здоров’я.

Обом посадовцям правоохоронці повідомили про підозру. На підставі зібраних доказів злочинні дії організаторів оборудок кваліфікували за ст. 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що проти обласного військкома на Буковині розпочали кримінальне провадження. Його перевірятимуть на корупцію.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано