Медика із Чернівецької області нагородили відзнакою «За заслуги перед Буковиною»

Пошук
UA EN

Медика із Чернівецької області нагородили відзнакою «За заслуги перед Буковиною»

Війна
28.07
11:17

Поділись новиною:

Лікар із Чернівецької області отримав почесну відзнаку «За заслуги перед Буковиною». Андрій Бербець із перших днів повномасштабної війни став на захист Батьківщини.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Чернівецький обласний перинатальний центр.

Почесну відзнаку Чернівецької обласної ради «За заслуги перед Буковиною» вручили синові Дмитру. Нагородження було приурочено до Дня медичного працівника.

«Андрій Бербець із перших днів повномасштабної війни змінив білий медичний халат на піксель і до сьогодні боронить Україну — рятує бійців української армії! Найщиріші вітання, Андрію Миколайовичу! Ви — наша гордість!», — йдеться в дописі медзакладу.

Раніше ми писали, що військовий із Сокирянської громади Руслан Коломієць отримав відзнаку «За збережене життя». Нагрудний знак бійцю присвоїв Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Читайте також:

Головного тренера «Буковини» Валерія Кривенцова відсторонили з посади
Валерія Кривенцова відсторонили з посади головного тренера футбольного клубу «Буковина». Про це повідомили у Telegram футбольного клубу, пише С4. Фото: ФК «Буковина» Причину відсторонення «Б...
Спорт
22.10
11:45
У гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 в Чернівцях завершують капремонт дворового покриття (фото)
У Чернівецькій гімназії №16 та інклюзивно-ресурсному центрі №3 завершують капітальний ремонт дворового покриття. Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку міського голови Романа Кліч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано