Жваво та продуктивно: депутати Чернівецької міської ради провели липневу сесію (фоторепортаж)

Пошук
UA EN

Жваво та продуктивно: депутати Чернівецької міської ради провели липневу сесію (фоторепортаж)

Політика
27.07
18:05

Поділись новиною:

У стінах Ратуші вкотре зібралися депутати Чернівецької міської ради на липневу сесію. На ній народні обранці розглянули чимало господарських, земельних і соціальних питань.

Про це повідомляє С4.

На засіданні було присутньо 25 депутатів. Варто відмітити, що на сьогоднішній сесії була відсутня майже у повному складі фракція «Пропозиція». Від політичної сили була лише Юлія Сафтенко.

Втім це не завадило депутатам розглянути майже 50 питань порядку денного. Серед важливих рішень, які підтримали – ухвалили мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту в Чернівцях, а на підтримку армії виділили понад 15 мільйонів гривень.

Крім того, у місті створили нову комунальну установу «Агенція розвитку м. Чернівці», а також ухвалили рішення про співфінансування проєкту «Енергоефективна модернізація дошкільного навчального закладу № 9». Його реалізовуватимуть разом з німецькою компанією GIZ.

Міш іншим, депутати міської ради підтримали проєкт на отримання гранту від ЄС в розмірі майже 15 мільйонів євро для продовження модернізації системи водопостачання та водовідведення у Чернівцях.

Нагадаємо, раніше ми детальніше розповідали про заборону російського культурного продукту на території Чернівецької громади, рішення про яке ухвалили на сесійному засіданні 27 липня.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях відбулися урочистості до Дня міста (фоторепортаж)
Чернівці у першу суботу жовтня відзначають День міста. Цьогоріч святкують 616-ту річницю з дня першої писемної згадки про Чернівці. З цієї нагоди у Культурно-мистецькому центрі ім. Івана Миколайчука ...
Міський голова Роман Клічук привітав чернівчан із Днем міста (відео)
Привітання міського голови Романа Клічука з Днем міста Чернівців. «Дорогі чернівчани! Кожен куточок наших славних Чернівців дихає історією великої культури, багатовікових традицій та людських доль...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано