Військовослужбовця з Буковини відзначили державною нагородою

Пошук
UA EN

Військовослужбовця з Буковини відзначили державною нагородою

Війна
27.07
15:46

Поділись новиною:

Військовий із Сокирянської громади Руслан Коломієць отримав відзнаку «За збережене життя». Нагрудний знак бійцю присвоїв Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної ради.

У відомстві зазначають, що нагорода вручається військовослужбовцям, які врятували життя військовому чи працівнику ЗСУ, іншій особі в мирний час, під час участі в бойових діях, об’єднаних, антитерористичних операціях, а також операціях із підтримання миру та безпеки, ліквідації наслідків природних та техногенних катастроф чи інших надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, раніше ми писали, що ще двох воїнів із Буковини відзначили почесними військовими нагородами. Сергій Попович та Олександр Костюк удостоїлися нагрудного знаку «Золотий хрест».

Читайте також:

У пожежі на Буковині загинув чоловік, який палив суху рослинність: подробиці
У пожежі в Мамалигівській громаді загинув чоловік. Трагедія сталася під час спалювання сухої рослинності. Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькі...
Головного тренера «Буковини» Валерія Кривенцова відсторонили з посади
Валерія Кривенцова відсторонили з посади головного тренера футбольного клубу «Буковина». Про це повідомили у Telegram футбольного клубу, пише С4. Фото: ФК «Буковина» Причину відсторонення «Б...
Спорт
22.10
11:45
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано