Патрульні у Чернівцях зупинили водія, який керував автівкою під дією наркотиків

Пошук
UA EN

Патрульні у Чернівцях зупинили водія, який керував автівкою під дією наркотиків

Поділись новиною:

На вулиці Січових Стрільців у Чернівців патрульні виявили водія в стані наркотичного сп’яніння. 24-річний керманич також мав при собі заборонені речовини.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу патрульної поліції у Чернівецькій області.

За даними правоохоронців, чоловік на транспортному засобі Renault порушив правила дорожнього руху. Під час перевірки документів поліцейські помітили, що у керманича присутні характерні ознаки наркотичного сп’яніння.

«Громадянину запропонували пройти огляд на стан сп’яніння в ЧОНД на що він погодився. Результат огляду — позитивний, стан сп’яніння внаслідок вживання амфетаміну», – йдеться у повідомленні.

Також інспектори поліції при чоловікові виявили пакетики з речовиною, ймовірно, наркотичного походження. Для подальшого з’ясування всіх обставин події на місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу, а на керманича склали всі відповідні адміністративні матеріали в тому числі й за керування транспортним засобом в стані сп’яніння.

Раніше ми писали про те, що буковинські патрульні затримали юнака, якого підозрюють у розповсюдженні наркотиків.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

Увечері в Чернівецькій області стався землетрус
У Чернівецькій області 23 жовтня стався землетрус магнітудою 3,1 бала за шкалою Ріхтера. Коливання землі зафіксували о 18:08 в районі селища Ломачинці Дністровського району. Про це повідомили в Го...
У Чернівцях відбувся форум лідерів учнівського самоврядування (фото)
У культурно-мистецькому центрі ім. І. Миколайчука відбувся перший цього навчального року форум лідерів учнівського самоврядування. Уже традиційно він пройшов у рамках циклу зустрічей «Дружній формат»...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано