У Чернівецькій області на вихідних потонуло двоє людей: деталі

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області на вихідних потонуло двоє людей: деталі

Поділись новиною:

Рятувальники на Буковині витягли з річок двох потопельників. Трагедії трапились у Дністровському та Вижницькому районах.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Зокрема, 22 липня рятувальникам повідомили, що на річці Дністер у селі Вітрянка Сокирянської громади виявили тіло людини. На місці події надзвичайники доплили до тіла, транспортували його на берег та передали працівникам поліції для подальшого з’ясування обставин події. 

Тіло ще однієї людини, котра втопилася на воді, було піднято з водойми 23 липня у Вижницькому районі. Зі слів очевидців, 23 липня у селі Черешенька Вижницької громади під час відпочинку на місцевому ставку зник чоловік, 1981 року народження.

Рятувальники разом з поліцейськими обстежили берегову смугу, проте зниклу особу не знайшли. Тому вранці до пошуку чоловіка залучили фахівців групи водолазних робіт частини спеціальних та аварійно-рятувальних робіт. Водолази обстежили дно ставка, на глибині близько 4 метрів виявили тіло зниклого чоловіка та підняли його на берег. 

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що рятувальники нагадали буковинцям, як убезпечити себе на відпочинку поруч з водоймами.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

ВАКС виніс вирок одному з організаторів та трьом учасникам масштабної корупційної схеми на Чернівецькій митниці
Вищий антикорупційний суд визнав винним одного з організаторів корупційної схеми на Чернівецькій митниці в ухиленні від сплати ввізного мита та ПДВ. Суд призначив йому чотири роки та дев’ять місяців ...
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано