Перша громада на Буковині забезпечила пільговикам безоплатний проїзд у транспорті Чернівців

Пошук
UA EN

Перша громада на Буковині забезпечила пільговикам безоплатний проїзд у транспорті Чернівців

Поділись новиною:

Чагорська територіальна громада виділила кошти та уклала договір з Чернівецьким тролейбусним управлінням щодо безоплатного проїзду пільгових категорій населення у комунальному транспорті міста.

Про це пише С4 з посиланням на Facebook-сторінку ЧТУ.

Відтепер мешканці Чагорської ОТГ можуть подати заявку на виготовлення транспортної картки «Пільгова» та отримати її у місцевому центрі надання адміністрації послуг.

Громадяни пільгових категорій можуть здійснювати безоплатний проїзд з транспортною карткою у всіх тролейбусах та комунальних автобусах № 6, 8, 9, 15.

Громада стала першою серед інших ОТГ Буковини, які уклали подібний договір. Раніше про намір заявляли також і в Острицькій, Клішковецькій та Сторожинецькій громадах.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що з 1 серпня у Чернівцях повністю перейдуть на безготівкову оплату проїзду у всіх видах комунального громадського транспорту. Готівки відтепер не буде і в автобусах.

Слідкуйте за нами у Telegram

Читайте також:

У Чернівцях обмежили рух частиною вулиці Руська: як об’їхати
У Чернівцях через термінову ліквідацію аварії на мережах водопостачання обмежили рух вулицею Руська. Йдеться про ділянку від вулиці Січових Стрільців до Фастівської. Про це пише С4 із посиланням н...
Псевдолікарка виманила 50 тис. грн у буковинки на лікування сина, якого декілька місяців вважають зниклим безвісти
Жительку села Стрілецький Кут шахраї ошукали на 50 тисяч гривень. За цим фактом співробітники поліції розпочали кримінальне провадження. Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Ч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано