Привласнив понад 140 тис. грн: буковинця підозрюють у розкраданні бюджетних коштів

Пошук
UA EN

Привласнив понад 140 тис. грн: буковинця підозрюють у розкраданні бюджетних коштів

Поділись новиною:

Інженера технагляду з Хотинського центру первинної меддопомоги підозрюють у привласненні бюджетних коштів. Чоловік незаконно заволодів понад 140 тисячами гривень.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної прокуратури.

За даними слідства, підозрюваний підробив акти приймання виконаних робіт із проведення капітального ремонту амбулаторії загальної практики сімейної медицини, до яких вніс завідомо неправдиві відомості щодо обсягів виконаних робіт. Унаслідок таких дій комунальному закладу «Хотинський центр первинної медико-санітарної допомоги» спричинено понад 140 тис. грн матеріальної шкоди.

За процесуального керівництва прокурорів Дністровської окружної прокуратури повідомлено про підозру інженеру технічного нагляду за фактами привласнення бюджетних коштів та службового підроблення (ч. 3 ст. 191, ч. 2 ст. 28 ч. 1 ст. 366 КК України).

Як повідомлялося раніше, правоохоронці в Чернівецькій області викрили посібницю окупантів на Донеччині. Зрадниця закликала до захоплення українських територій і збирала кошти для військових рф.

Читайте також:

З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Вилучили 13 тисяч пачок цигарок: на Буковині викрили контрабандиста
У Чернівецькій області правоохоронці викрили контрабандиста. У чоловіка вилучили 13 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору. Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернів...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано