Рашисти вдарили по військовому об’єкту на Хмельниччині: які наслідки

Пошук
UA EN

Рашисти вдарили по військовому об’єкту на Хмельниччині: які наслідки

Війна
29.05
09:50

Поділись новиною:

Окупанти цієї ночі під час масового комбінованого удару завдали удару по Хмельницькій області. Російські війська влучили в інфраструктуру області, серед яких і військовий об’єкт.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Хмельницької обласної військової адміністрації.

Зокрема, за даними ОВА, внаслідок удару сталася пожежа на складах паливно-мастильних матеріалів та зберігання бойових матеріальних цінностей. Крім цього, виведено з ладу п’ять літальних апаратів.

Наразі тривають роботи з локалізації пожеж та розпочаті відновлювальні роботи злітно-посадкової смуги. Дані щодо постраждалих уточнюються.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що уночі 29 травня російські загарбники вкотре атакували Україну з повітря. Зокрема, ворог застосував одночасно і крилаті ракети, і іранські «шахеди».

Читайте також:

З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Вилучили 13 тисяч пачок цигарок: на Буковині викрили контрабандиста
У Чернівецькій області правоохоронці викрили контрабандиста. У чоловіка вилучили 13 тисяч пачок цигарок без марок акцизного збору. Про це пише С4 із посиланням на відділ комунікації поліції Чернів...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано