На Буковині судитимуть винуватця смертельної ДТП

Пошук
UA EN

На Буковині судитимуть винуватця смертельної ДТП

Поділись новиною:

У Чернівецькій області перед судом постане 20-річний житель селища Берегомет. Торік у жовтні водій «BMW» зіткнувся з гужовим транспортним засобом, унаслідок чого загинув пенсіонер.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

У відомстві зазначають, що під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що водій автомобіля, перевищив допустиму швидкість, не врахував дорожньої обстановки та допустив зіткнення з підводою. Унаслідок ДТП водій гужового транспорту, 62-річний житель Вижницького району, отримав численні травми. Потерпілого госпіталізували до лікарні, де під час надання йому медичної допомоги він помер.

Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом відносно водія автівки до суду. Чоловіку інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, на Буковині судитимуть 33-річну мешканку Вижниччини. Жінка незаконно придбала та зберігала небезпечні наркотичні речовини.

Читайте також:

Чернівчан попередили про нічні обмеження водопостачання: коли не буде води
У Чернівцях протягом двох ночей на вихідних не буде води. Про це пише С4 з посиланням на КП «Чернівціводоканал». Так, води не буде у суботу, 19 жовтня, з 22:00 до 8:00, а також у неділю, 20...
З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано