На Буковині судитимуть 33-річну жінку за незаконне зберігання наркотиків

Пошук
UA EN

На Буковині судитимуть 33-річну жінку за незаконне зберігання наркотиків

Поділись новиною:

У Чернівецькій області перед судом постане 33-річна мешканка Вижниччини. Жінка незаконно придбала та зберігала небезпечні наркотичні речовини.

Про це інформує С4 із посилання на пресслужбу головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

У відомстві зазначають, що 9 травня на одній із вулиць села Іспас співробітники Вижницького районного відділу поліції зупинили підозрілу жінку. Під час проведення поверхневої перевірки у 33-річної місцевої жительки поліцейські виявили та вилучили зіп-пакет із кристалічною речовини білого кольору, схожою на наркотичну.

За результатами проведеної експертизи вилучена речовина у своєму складі містить особливо небезпечну психотропну речовину, обіг якої заборонено — PVP.

Дізнавачі поліції зібрали достатньо доказів протиправної поведінки буковинки та під процесуальним керівництвом Вижницької окружної прокуратури скерували обвинувальний акт до суду для розгляду. Жінці інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення Кримінального кодексу України.

Раніше ми писали, що на Буковині поліцейські повідомили про підозру хотинчанину, який незаконно зберігав наркотики без мети збуту. Порушнику загрожує до трьох років позбавлення волі.

Читайте також:

Чернівчан попередили про нічні обмеження водопостачання: коли не буде води
У Чернівцях протягом двох ночей на вихідних не буде води. Про це пише С4 з посиланням на КП «Чернівціводоканал». Так, води не буде у суботу, 19 жовтня, з 22:00 до 8:00, а також у неділю, 20...
З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано