Кабмін погодив призначення нової заступниці начальника Чернівецької ОВА

Пошук
UA EN

Кабмін погодив призначення нової заступниці начальника Чернівецької ОВА

Політика
23.05
16:45

Поділись новиною:

Кабінет Міністрів України погодив призначення Юлії Грицку-Андрієш на посаду заступниці голови Чернівецької обласної військової адміністрації.

Про це пише С4 із посиланням на постійного представника уряду у Верховній Раді Тараса Мельничука.

У Чернівецькій ОВА зазначають, що Юлія Грицку-Андрієш є депутаткою Чернівецької обласної ради від політичної партії «Слуга народу».

Крім цього, нова заступниця є кандидаткою економічних наук та працює асистенткою кафедри Міжнародних економічних відносин Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича.

На початку повномасштабної війни Грицку-Андрієш стала співзасновницею благодійного фонду «Help Ukraine Romania», який забезпечує надходження гуманітарної допомоги з Румунії.

Нагадаємо, у вівторок, 23 травня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Чернівецької міської ради, на якому ухвалили низку важливих рішень для життя громади.

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано