На Буковині затримали чоловіка, який намагався вивезти з України майже 2 кг наркотиків

Пошук
UA EN

На Буковині затримали чоловіка, який намагався вивезти з України майже 2 кг наркотиків

Поділись новиною:

На пункті пропуску «Кельменці» прикордонники виявили у валізі чоловіка два пакети з речовиною білого кольору. Як з’ясувалося згодом, він намагався перевезти у Молдову 1,8 кг наркотичної речовини.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Чернівецького прикордонного загону.

Мікроавтобус 30-річного громадянина України, який прямував в Молдову, прибув в пункт пропуску «Кельменці» о 2-й годині ночі 20 травня. Під час огляду транспортного засобу спільна прикордонно-митна оглядова група у валізі виявила два пакети з речовиною білого кольору.

Проведений попередній тест показав, що в пакетах присутня наркотична речовина. Наразі чоловіка затримано, а пакети з речовиною направлено на експертизу.

Стосовно громадянина України до компетентних правоохоронних органів направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 305 ККУ «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів».

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що на Буковині судитимуть чоловіка, який із підробленими документами про інвалідність хотів втекти з країни.

Читайте також:

Чернівчан попередили про нічні обмеження водопостачання: коли не буде води
У Чернівцях протягом двох ночей на вихідних не буде води. Про це пише С4 з посиланням на КП «Чернівціводоканал». Так, води не буде у суботу, 19 жовтня, з 22:00 до 8:00, а також у неділю, 20...
З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано