На Буковині судитимуть чоловіка, який із підробленими документами про інвалідність хотів втекти з країни

Пошук
UA EN

На Буковині судитимуть чоловіка, який із підробленими документами про інвалідність хотів втекти з країни

Поділись новиною:

У Чернівецькій області перед судом постане житель селища міського типу Глибока. 25-річний чоловік із підробленим посвідченням про групу інвалідності намагався перетнути державний кордон.

Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної прокуратури.

У відомстві зазначають, що в березні цього року, прямуючи до Румунії через МПП «Порубне», порушник пред’явив працівникам прикордонної служби для перевірки підроблене посвідчення, що він є інвалідом 3-ї групи по загальному захворюванню.

Наразі Чернівецька окружна прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно громадянина, який намагався перетнути держкордон за підробленими документами (ч. 3, ч. 4 ст. 358 КК України).

Нагадаємо, на Буковині судитимуть 30-річного чернівчанина, який розповсюджував порноконтент за участі дітей. Чоловіку загрожує до 12 років за ґратами.

Читайте також:

Чернівчан попередили про нічні обмеження водопостачання: коли не буде води
У Чернівцях протягом двох ночей на вихідних не буде води. Про це пише С4 з посиланням на КП «Чернівціводоканал». Так, води не буде у суботу, 19 жовтня, з 22:00 до 8:00, а також у неділю, 20...
З фронтових територій в Україну повернули тіла 501 полеглого захисника
В Україну з фронтових територій та росії репатріювали тіла українських захисників. Додому вдалося повернути 501 полеглого військового. Про це пише С4 з посиланням на Координаційний штаб з питань п...
Війна
18.10
16:14
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано