На Буковині судитимуть контрабандиста, який намагався перевезти до Румунії незаконно виготовлені цигарки

Пошук
UA EN

На Буковині судитимуть контрабандиста, який намагався перевезти до Румунії незаконно виготовлені цигарки

Поділись новиною:

У Чернівецькій області перед судом постане 39-річний буковинець. Цьогоріч чоловік намагався перевезти до сусідньої Румунії понад тисячу пачок незаконно виготовлених цигарок.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної прокуратури.

Наразі Чернівецька обласна прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно громадянина, який транспортував із метою подальшого збуту незаконно виготовлені підакцизні товари (ч. 1 ст. 204 КК України).

За даними слідства, у березні цього року 39-річний житель Чернівецького району прямуючи через міжнародний автомобільний пункт пропуску «Порубне-Сірет» до Румунії, обравши смугу руху «зелений коридор» намагався таємно вивезти за кордон тютюнові вироби без марок акцизного податку України. Щоби приховати контрафактний «товар» чоловік облаштував у власному транспортному засобі сховок.

Під час огляду автомобіля митники виявили та вилучили з паливного бака понад 1000 пачок контрафактної тютюнової продукції під виглядом відомого закордонного бренду.

Раніше ми писали, що на Буковині судитимуть 61-річного жителя Чудейської громади. Чоловік нарубав дерев на суму в понад 190 тисяч гривень.

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано