Судитимуть буковинця, який незаконно носив із собою вогнепальну зброю та боєприпаси

Пошук
UA EN

Судитимуть буковинця, який незаконно носив із собою вогнепальну зброю та боєприпаси

Поділись новиною:

У Чернівецькій області перед судом постане мешканець Вижниччини. У березні цього року поліцейські викрили порушника в селі Плоска та задокументували незаконне носіння зброї. Чоловіку загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

У відомстві зазначають, що 22 березня, здійснюючи заходи з охорони громадського порядку, правоохоронці зупинили чоловіка на одній із вулиць села Лустун. Під час поверхневої перевірки, 22-річний житель села Плоска, на вимогу поліцейського добровільно видав нелегальну зброю та 20 набоїв.

Під час досудового розслідування слідчі відділення № 1 (смт Путила) Вижницького районного відділу поліції з’ясували, що буковинець протиправно зберігав гвинтівку з набоями.

Згідно з висновком експерта, вилучена в порушника гвинтівка є нарізною вогнепальною зброєю калібру 7.62 мм, яка придатна до стрільби, а 20 патронів являються боєприпасами до нарізної вогнепальної зброї.

За результатами проведеного досудового розслідування порушник обвинувачується в придбанні та носінні вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу. Такі дії кваліфікуються за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, поліцейські повідомили про підозру мешканцю села Комарівці. У лютому цього року правоохоронці викрили чоловіка в незаконному зберігання наркотиків без мети збуту.

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано