Зберігав канабіс для власного вживання: буковинцю повідомили про підозру

Пошук
UA EN

Зберігав канабіс для власного вживання: буковинцю повідомили про підозру

Поділись новиною:

У Чернівецькій області поліцейські повідомили про підозру мешканцю села Комарівці. У лютому цього року правоохоронці викрили чоловіка в незаконному зберігання наркотиків без мети збуту.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

У відомстві зазначають, що в результаті проведення санкціонованого обшуку домогосподарства буковинця поліцейські виявили і вилучили наркотичні речовини рослинного походження та саморобні пристрої для викурювання з нашаруванням наркотичних речовин.

Результати експертизи засвідчили, що вилучене у своєму складі містить особливо небезпечний наркотичний засіб канабіс, обіг якого заборонено.

Дізнавачі поліції під процесуальним керівництвом Сторожинецького відділу Чернівецької окружної прокуратури повідомили про підозру буковинцю у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Раніше ми писали, що правоохоронці встановили та затримали мешканця Чернівців, який вкрав маршрутне таксі. Порушнику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано