У МОЗ анонсували скасування карантину в Україні

Пошук
UA EN

У МОЗ анонсували скасування карантину в Україні

08.05
18:00

Поділись новиною:

В Україні можуть скасувати карантинні обмеження, що були запроваджені через пандемію COVID-19. Міністерство охорони здоров’я України проводить відповідний аудит.

Про це пише С4 з посиланням на РБК-Україна.

В інформагентстві зазначають, що за словами голови МОЗ Віктора Ляшка, влада вже почала переглядати постанову Кабміну, згідно, з якою в Україні діє карантин. І незабаром розпочнеться підготовка до скасування цієї постанови, оскільки вона тягне за собою як протиепідемічні обмеження, так і інші дії, пов’язані із суб’єктами господарювання під час карантину. Але миттєво скасувати її не можна через економічні чинники.

«Ми розглядаємо скасування всього цього. Однак до цього треба підготуватися. Зараз ми оцінимо стан готовності скасування всіх карантинних обмежень. Тому ми зараз проводимо внутрішній аудит і потенційно готуємося до того, щоб вийти з офіційною позицією і сказати, що карантин буде скасовано з такого числа», — сказав Ляшко.

Нагадаємо, 5 травня ВООЗ скасувала статус пандемії COVID-19.

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано