Тротуари в центрі міста та декілька вулиць: що ремонтують зараз у Чернівцях

Пошук
UA EN

Тротуари в центрі міста та декілька вулиць: що ремонтують зараз у Чернівцях

Поділись новиною:

У Чернівцях наразі оновлюють дорожнє покриття двох вулиць. Також комунальники взялися за оновлення тротуарів.

Про це інформує С4 з посиланням на департамент інфраструктури та благоустрою ЧМР.

Зокрема, нині триває процес поточного ремонту дорожнього покриття вулиці Учительської. Там підрядник стелить нижній шар нового асфальту.

Надалі ремонтуватимуть верхній шар та благоустрій узбічь. Роботи планують завершити на початку цього тижня за відсутності дощів, аби розпочати наступні.

Також поточний ремонт розпочався на ремонт вулиці Кошового на ділянці від Черемшини до Сторожинецької. Наразі підрядник знімає те, що залишилося від старого асфальту, а попереду дорогу асфальтують та облаштують тротуари.

Крім того, комунальник розпочали капітальний ремонт тротуару на вулиці Емінеску. Паралельно підрядник також приступає до ремонту тротуару на вулиці Комарова в районі буд. №2.

Раніше ми писали про те, що з 24 квітня по 24 травня у Чернівцях буде частково обмежено рух вулицею Кошового. Також рух транспортних засобів обмежать на вулиці Південно-Кільцевій.

Читайте також:

Стало відомо, хто претендуватиме на посади деканів та директора інституту в Чернівецькому університеті  
Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича оприлюднив список кандидатів на посади деканів семи факультетів та директора одного інституту. Про це пише С4 з посиланням на сайт Черніве...
Благодійний ярмарок, козацька кухня, майстер-класи й екскурсія: як відзначили річницю заснування Садгори (фоторепортаж)
У Чернівцях відзначили 253 річницю з дня заснування Садгори. Благодійний захід на підтримку ЗСУ відбувся у сквері на вулиці Івана Підкови. Зокрема, усі охочі мали змогу взяти участь у тематичній е...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано