Одеський кінофестиваль у Чернівцях: які заходи відбудуться

Пошук
UA EN

Одеський кінофестиваль у Чернівцях: які заходи відбудуться

Культура
29.04
16:15

Поділись новиною:

У Чернівцях пройдуть покази конкурсних програм та індустріальні заходи 14-го Одеського міжнародного кінофестивалю. Події відбудуться в культурно-мистецькому центрі імені Івана Миколайчука.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку Одеського міжнародного кінофестивалю.

27 квітня організатори заходу оголосили про прийом заявок до національної та міжнародної конкурсної програми кінофестивалю у 2023 році. Їхнє подання можливе до 1 червня. Для цього необхідно заповнити спеціальну онлайн-форму.

Відтак, засновники фестивалю повідомили, що цьогоріч він пройде на декількох локаціях. Зокрема, покази конкурсних програм та індустріальні заходи відбудуться в Чернівцях, у культурно-мистецькому центрі імені Івана Миколайчука. А покази ретроспективних та спеціальних програм проведуть в Одесі в кінотеатрі Multiplex. Загалом 14-й ОМКФ проходитиме з 19 до 26 серпня 2023 року.

Нагадаємо, фільм «Я, Ніна» режисерки Марисі Нікітюк відкриває кінофестиваль «Миколайчук OPEN». Захід вдруге відбуватиметься в Чернівцях з 15 по 20 червня 2023 року.

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано