У Чернівецькій області судитимуть буковинця, який незаконно переправляв чоловіків за кордон

Пошук
UA EN

У Чернівецькій області судитимуть буковинця, який незаконно переправляв чоловіків за кордон

Поділись новиною:

У Чернівецькій області перед судом постане 39-річний чоловік. Буковинець організував незаконне переправлення військовозобов’язаних до сусідньої держави.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної ради.

У відомстві зазначають, що за даними слідства, місцевий житель прикордоння за грошову винагороду в 5500 євро та 3000 доларів США організував двом військовозобов’язаним незаконне переправлення до сусідньої Румунії.

Чоловік привіз громадян у селище міського типу Красноїльськ для подальшого пішого переправлення через кордон, познайомив їх із третьою особою, яка мала надати чоловікам відповідний інструктаж та здійснити їх супровід до кордону. Ухилянтів викрили прикордонники наприкінці лютого цього року, за 1000 метрів від лінії розмежування українсько-румунського кордону.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в Чернівецькій області викрили працівника одного з лісогосподарських підприємств на Буковині. Посадовець налагодив схему із незаконного переправлень чоловіків до Румунії.

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано