На Буковині вогнеборці ліквідували три пожежі

Пошук
UA EN

На Буковині вогнеборці ліквідували три пожежі

Поділись новиною:

Упродовж 26 квітня в Чернівецькі області сталися три пожежі. Зокрема, вогнеборці ліквідували загоряння в Сторожинецькій, Кельменецькій та Кіцманській громадах.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

У відомстві зазначають, що 26 квітня в селі Банилів-Підгірний Сторожинецької територіальної громади Чернівецького району сталася пожежа в господарській будівлі. Вогонь помітили очевидці та зателефонували до Служби порятунку. Оскільки споруда була дерев’яна, вогонь швидко поширився і охопив площу 40 кв.м. Вогонь знищив господарську будівлю. Попередня причина пожежі — необережне поводження з вогнем.

Решта пожеж рятувальники ліквідували в селі Нагоряни Кельменецької територіальної громади Дністровського району та місті Кіцмань Кіцманської територіальної громади Чернівецького району.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині трапилися дві пожежі. Горіла покрівля цеху із виготовлення паливних брикетів та автомобіль.

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано