Ремонт на вулиці Каденюка: чернівчан попередили про тимчасові незручності

Пошук
UA EN

Ремонт на вулиці Каденюка: чернівчан попередили про тимчасові незручності

Поділись новиною:

Ремонтні роботи на кільці біля аеропорту розпочалися ще торік у грудні. Там роблять капітальний ремонт каналізаційної мережі, нині підрядники взялися до наступного етапу, тож чернівчан попередили про тимчасові незручності.

Про це пише С4 з посиланням на Чернівецьку міську раду.

Наразі на вулиці Каденюка розпочинають наступний етап заміни каналізаційної мережі. Методом направленого підземного буріння прокладатимуть «тунель» для майбутнього колектора.

У міськраді зазначили, що комунальники працюватимуть цілодобово, тож попередили про можливі незручності: часткове обмеження руху та шум. Однак цей процес ніяк не вплине на водопостачання чи водовідведення.

Нагадаємо, раніше ми писали, що цей ремонт розв’яже проблему понад 20 тисяч чернівчан. Про терміни закінчення робіт говорити поки складно, адже об’єкт технологічно складний.

Читайте також:

У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Вранці у Чернівцях горів хімзавод (фото)
Уранці 19 вересня у Чернівцях спалахнула пожежа на хімзаводі. Горіло складське приміщення. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій області....
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано