У Чернівцях відбувся допрем’єрний показ кінострічки «Памфір» (ФОТО)

Пошук
UA EN

У Чернівцях відбувся допрем’єрний показ кінострічки «Памфір» (ФОТО)

Культура
22.03
14:30

Поділись новиною:

У культурно-мистецькому центрі імені І. Миколайчука відбувався третій в Україні допрем’єрний показ фільму «Памфір». Режисер каже – неабияк радий привезти стрічку про буковинську Маланку на своєрідну Батьківщину.

За минулий рік фільм побував у безлічі країн та на численних кінофестивалях, а у Франції стрічку переглянуло близько 70 тисяч глядачів. У центрі Миколайчука зауважують – дуже раді приймати у себе перший в Чернівцях допрем’єрний показ.

«Це дуже знаковий для центру Миколайчука, тому що Миколайчук завжди прагнув до того, аби показати нашу етнику та нашу культуру саме буковинську, тому перейнялися цією ідеєю показу саме в нашому центрі», – каже в.о. директора культурно-мистецького центру імені Івана Миколайчука Тетяня Д’яченко.

Наприкінці показу, заповнений кінозал здійняв кілька хвилинні овації, частину з яких стоячи. У всеукраїнський прокат 23 березня “Памфір” виходить уже 23 березня. 

Читайте також:

У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку: на яких історичних будівлях оновлюють освітлення
У центрі Чернівців замінюють стару фасадну підсвітку на будинку-кораблі та базиліці Воздвиження Всечесного Хреста Господнього. Працівники «Міськсвітла» встановлюють нові світлодіодні прожектори, які ...
У яких школах Чернівців найкращі результати НМТ: рейтинг
Визначено десятку найкращих шкіл Чернівців за результатами складання одинадцятикласниками національного мультипредметного тесту у 2024 році. Про це пише С4 із посиланням на освітній портал Educati...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано