У Глиниці тривають ремонтні роботи з облаштування тимчасового моста через річку Прут (ФОТО)

Пошук
UA EN

У Глиниці тривають ремонтні роботи з облаштування тимчасового моста через річку Прут (ФОТО)

Поділись новиною:

Упродовж десяти днів у селі Глиниця підрядник влаштовує під’їзди до місця, де змонтують тимчасову споруду, надану норвезькими партнерами. Отримати важливу допомогу було не просто, адже такі мости зараз вкрай необхідні на сході країни.

Про це інформує С4.

Фотограф – Михайло Крилюк

На об’єкті працює чимало спецтехніки. Роботи з прокладання під’їзних шляхів виконує підрядна організація «Автострада». Вона ж і зводитиме тимчасову переправу.  Цей підрядник вже має досвід у влаштування тимчасових мостів переданих у рамках гуманітарної допомоги Україні з Чехії. Тож за сприятливих погодних умов автомобілі зможуть їхати через тимчасовий міст вже на початку травня.

Тимчасовим мостом через річку Прут зможуть проїжджати не лише легкові автівки, а й вантажівки вагою до 25 тонн. Це дозволить на 80% розвантажити дорогу Біла-Стрілецький Кут.

Попри війну, будівництво основної споруди через річку Прут не зупинятимуть. Вже корегують проєктно-кошторисну документацію для того, аби згодом відновити ремонтно-будівельні роботи. Голова Чернівецької ОВА сподівається, що це станеться вже цього року. Утім, точні прогнози робити поки що ніхто не береться.

Читайте також:

Чернівчанина засудили до 15 років за ґратами за державну зраду та виправдовування російської агресії
Суд виніс вирок у справі чернівчанина, який шпигував на Буковині під «прикриттям» кур’єрської доставки для російської фсб. Його визнали винним у державній зраді та виправдовуванні російської агресії ...
Чернівецький національний університет святкує 149 років з дня заснування
Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича 4 жовтня відзначає 149 річницю з дня його офіційного відкриття. З 1875 року він декілька разів змінював назву, керівників, відкривалися нов...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано