На Буковині вогнеборці ліквідували три пожежі

Пошук
UA EN

На Буковині вогнеборці ліквідували три пожежі

Поділись новиною:

У Чернівецькій області впродовж 16 березня сталося три пожежі. Зокрема, горіла господарська будівля в Селятинській територіальній громаді, ще два загоряння трапилися в Сокирянській та Чудейській громадах.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Відтак, 16 березня в селі Селятин Вижницького району сталася пожежа в господарській будівлі. Полум’я швидко охопило споруду, адже вона була дерев’яною. На подвір’ї ніхто не проживав, тому вогонь помітили сусіди й подзвонили за номером 101.

Вогнеборці, які приїхали на виклик ліквідували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття, та врятували від знищення поруч розташований будинок. Унаслідок пожежі згоріла господарська будівля. Попередня причина пожежі — необережне поводження з вогнем.

Ще дві пожежі було ліквідовано в селі Шебутинці Сокирянської територіальної громади Дністровського району та селі Буденець Чудейської територіальної громади Чернівецького району.

Нагадаємо, у ДСНС пояснили, чому не варто спалювати сухостій і як правильно його позбутися.

Читайте також:

На Буковині двоє цивільних напали на прикордонників: одного з порушників застрелили
Уночі 29 червня на українсько-румунському кордону сталася сутичка між прикордонниками та цивільними, внаслідок чого один із нападників загинув. Про це журналістам С4 повідомив помічник начальника ...
Війна
30.06
15:34
Хотів купатися: на Буковині у Дністрі зник 37-річний чоловік (оновлено)
Рятувальники шукають у Дністрі 37-річного чоловіка, який учора пірнув у воду і зник безвісти. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Чернівецькій облас...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано