На Буковині судитимуть жінку, яка вчинила смертельну аварію із двома загиблими

Пошук
UA EN

На Буковині судитимуть жінку, яка вчинила смертельну аварію із двома загиблими

Поділись новиною:

У Чернівецькій області судитимуть буковинку, яка наприкінці грудня минулого року вчинила смертельну аварію, унаслідок чого двоє людей загинули.

Про це повідомляє С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної прокуратури.

Чернівецька окружна прокуратура передала до суду обвинувальний акт стосовно громадянки, яка керуючи транспортним засобом порушила правила безпеки дорожнього руху та вчинила смертельну автопригоду із двома загиблими (ч. 3 ст. 286 КК України).

За даними слідства, наприкінці грудня минулого року 36-річна жителька Чернівецького району, керуючи транспортним засобом «Mercedes-Vito», порушила правила безпеки дорожнього руху в селі Стерче, виїхала на смугу зустрічного руху та допустила зіткнення з автомобілем марки «ВАЗ-2107».

Унаслідок вказаної дорожньо-транспортної пригоди 60-річний водій «Жигулів» та його 65-річна пасажирка отримали тяжкі тілесні ушкодження. Потерпілі загинули.

Раніше ми писали, що в Чернівецькі області судитимуть буковинця, який під приводом продажу церковних товарів пограбував пенсіонерку на 50 тисяч гривень.

Читайте також:

Тікаючи, поранили одного з прикордонників: на Буковині пострілами затримали сімох ухилянтів
У Чернівецькій області прикордонники затримали сімох військовозобов’язаних чоловіків, які намагалися поза пунктами пропуску перетнути українсько-румунський рубіж. Разом з ухилянтами правоохоронці вик...
Війна
07.05
12:41
Як у Чернівцях освячували Великодні кошики (фоторепортаж)
У неділю, 5 травня, всі православні християни відзначають найважливіше релігійне свято — Великдень. Чимало людей йдуть до церкви, щоб освятити продукти, паски та поставити свічку за здоров’я. У руках...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано