М’які меблі, комфортні умови та затишна атмосфера: у Чернівцях відкриють новий коворкінг-центр

Пошук
UA EN

М’які меблі, комфортні умови та затишна атмосфера: у Чернівцях відкриють новий коворкінг-центр

Поділись новиною:

Новий коворкінг-центр облаштували в Чернівецькій обласній універсальній науковій бібліотеці імені Михайла Івасюка. Відкриття відбудеться у четвер, 16 березня, об 11:00.

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Чернівецької обласної ради.

Коворкінг-центр створили на базі відділу обслуговування користувачів, що на вулиці Вірменській 14. Як зазначають у книгозбірні, це нова модель співпраці з читачами, простір для колективної та самостійної роботи, обговорення ідей та ініціатив, місце зустрічей та проведення інтелектуального дозвілля.

Там можуть відбуватися різноманітні тренінги, майстер-класи, виставки, творчі зустрічі, презентації нових книг тощо. Бібліотечний коворкінг-центр відкривають за сприяння Чернівецької обласної ради.

Завдяки залученню позабюджетних коштів туди придбали меблі, настільні лампи, м’які стільці та інші речі, аби створити затишну атмосферу та комфортні умови перебування для відвідувачів.

Читайте також:

На Буковині ДБР затримало правоохоронця, який особисто переправляв ухилянтів до лінії кордону
У Чернівецькій області працівники Державного бюро розслідувань «на гарячому» затримали правоохоронця, який займався нелегальним переправленням військовозобов’язаних до Румунії. Тепер йому «світить» д...
Готували підпали на об’єктах «Укрзалізниці»: на Буковині затримали трьох поплічників росії
Служба безпеки України та Нацполіція затримали трьох підпалювачів, які намагалися знищити релейні шафи «Укрзалізниці» на Буковині. Їм тепер загрожує довічне ув’язнення. Про це пише С4 з посиланням...
Війна
17.09
13:07
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано