За заклик до створення Буковинської Народної Республіки судитимуть чернівчанина

Пошук
UA EN

За заклик до створення Буковинської Народної Республіки судитимуть чернівчанина

27.06
11:15

Поділись новиною:

У Чернівецькій області викрили чоловіка, який закликав до повалення конституційного ладу, посягання на територіальну цілісність і недоторканність України. Про це повідомили в пресцентрі Управління СБУ в Чернівецькій області.

За даними слідства, житель Чернівців систематично поширював у соціальній мережі «Fасеbook» дописи із закликами до створення Буковинської Народної Республіки, відокремлення від України Закарпатської області та окупації Російською Федерацією Херсону і Нової Каховки.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні завершили. Чернівчанину загрожує покарання від 5 до 10 років тюрми.

Читайте також:

Як освячували вербу у Чернівцях (фоторепортаж)
Православні християни 28 квітня відзначають Вербну неділю — свято Входу Господнього в Єрусалим. Сьогодні у вірян розпочинається Страсний тиждень, який традиційно закінчується в суботу напередодні Вел...
У Чернівцях спалахнула масштабна пожежа у складському приміщенні (фото)
У Чернівцях зранку горіло складське приміщення. До ліквідації залучили 23 рятувальників і сім одиниць техніки. Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України у Ч...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано