Стало відомо, як працюватиме пункт пропуску «Дяківці – Раковець»

Пошук
UA EN

Стало відомо, як працюватиме пункт пропуску «Дяківці – Раковець»

Поділись новиною:

Незабаром на кордоні України з Румунією відкриють новий пункт пропуску «Дяківці – Раковець». З української сторони там наразі завершені усі роботи.

Про це повідомляє С4 з посиланням на Державну прикордонну службу.

У міжнародному автомобільному пункті пропуску «Дяківці – Раковець» визначено цілодобовий режим роботи для пішохідного, автомобільного (включно з автобусами), крім вантажного сполучення. 

Роботи з реконструкції прикордонної інфраструктури завершено в повному обсязі. На першому етапі здійснюватиметься пропуск порожніх вантажівок і цистерн.

Запланована пропускна спроможність на добу – до 300 одиниць транспортних засобів та 1550 громадян. 

Також передбачено 6 смуг руху для оформлення авто та окрема смуга руху для осіб, які перетинають кордон у пішому порядку.

Нагадаємо, 4 лютого голова Чернівецької обласної військової адміністрації повідомив про те, що реконструкція міжнародного пункту пропуску «Дяківці» завершена повністю. Відкриють КПП після того, як румунська сторона закінчить інфраструктурні роботи.

Читайте також:

У Чернівцях ремонтують два водопроводи: на якому етапі роботи
Частина Чернівців у районі вулиці Героїв Майдану залишилась без води через прогнилу трубу. Десять метрів водогону, на якому часто виникали витоки, замінили. Він забезпечував водою жителів центральної...
Депутати Чернівецької міської ради зібралися на вересневу сесію (фоторепортаж)
У четвер, 26 вересня, у ратуші відбулося чергове сесійне засідання Чернівецької міської ради. На порядку денному – майже пів сотні питань. Засідання розпочалося пізніше, аніж планувалося, оскільки в ...
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано