У Чернівцях оголосили тендер на ремонт частини вулиці Кармелюка: які умови

Пошук
UA EN

У Чернівцях оголосили тендер на ремонт частини вулиці Кармелюка: які умови

16.01
11:30

Поділись новиною:

У Чернівцях планують відремонтувати ділянку від вулиці Буковинської до вулиці Лук’яна Кобилиці. Для цього оголосили тендер на капітальний ремонт частини вулиці Устима Кармелюка. Очікувана вартість робіт понад 42 мільйони гривень.

Про це пише С4 з посиланням на Суспільне.

Тендер оприлюднили на сайті Prozorro. Його опублікували 11 січня.
За умовами договору, підрядник якого оберуть, має замінити водопровідні, каналізаційні мережі, встелити нове дорожнє покриття, облаштувати підземні колодязі, дощову каналізацію, зробити тротуари та бордюри. Також мають встановити нові дорожні знаки, освітлення і нанести розмітку.

Термін виконання робіт — не пізніше 1 вересня цього року.

Початок аукціону для учасників, які подадуться на торги, 19 січня.

Що відомо

  • Ремонт вулиці Кармелюка на ділянці від вулиці Буковинської до вулиці Степана Руданського розпочали в серпні 2020 року. Мали завершити до початку серпня 2021 року.
  • Термін продовжували через стан мереж, які потрібно повністю замінити. Про це Суспільному говорив директор міського департаменту інфраструктури та благоустрою Григорій Прохоренко. За його словами, договір передбачав часткову заміну мереж, але після початку робіт виявили, що ремонту потребують усі водопровідні та газові мережі.
  • Вулицю за 47 мільйонів гривень ремонтувала  фірма “Євродор”. Тендер на ремонт оголошували тричі, бо двічі компанія “Євродор” оскаржувала результати тендеру.
  • У січні підрядник “Євродор” майже півтора мільйона гривень штрафу за прострочення термінів. З ним розірвали договір.
  • 1 серпня 2022 року департамент інфраструктури та благоустрою уклав договір з новим підрядником. Терміни виконання робіт продовжували спершу до 20 листопада, опісля — до кінця грудня. 21 листопада заступник міського голови Василь Зазуляк говорив, що вулиця готова на 99%.

Нагадаємо, на Буковині Вашківський спиртзавод виставили на аукціон.

Читайте також:

У Чернівцях виступив Національний ансамбль солістів «Київська камерата» із всесвітньо відомою канадською диригенткою Кері-Лінн Вілсон
У виконанні оркестру прозвучали твори видатних українських композиторів: Володимира Івасюка, Бориса Лятошинського, Золтана Алмаші, Олександра Козаренка та Володимира Зубицького. ...
Десантники із Буковини отримали державні нагороди та нагрудні знаки за бої на Курщині
Військові 82 окремої десантно-штурмової Буковинської бригади отримали державні нагороди, нагрудні знаки та подарунки. Бійців відзначили за мужність і героїзм, проявлені під час боїв на Курщині. Пр...
Війна
06.10
15:31
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано