КПП «Дяківці»: чому відкриття пункту на Буковині затягнулось

Пошук
UA EN

КПП «Дяківці»: чому відкриття пункту на Буковині затягнулось

Поділись новиною:

Будівництво контрольно-пропускного пункту «Дяківці» розпочали на Буковині ще у 2013 році, одночасно із КПП «Красноїльськ». У 2015 році фінансування вже відбувалось коштом транскордонної програми.

Про це пише С4.

У вересні готовність КПП «Дяківці» складала 78%. На той час там уже добудували під’їзні шляхи і завершували облаштування самого КПП, а також виконували внутрішні роботи.

КПП «Красноїльськ» та КПП «Дяківці» планували відкрити до кінця 2022 року. Проте 10 жовтня на Буковині відкрили лише перший.

У четвер, 15 грудня, під час пресконференції начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк розповів про стан справ на КПП «Дяківці-Раковець» та причину затримки відкриття пункту.

«Нам довелося змінити підрядну організацію, яка працювала на цьому об’єкті. Зараз же тут почалася активна робота. Сподіваємось, що на початку 2023 року вже запустимо цей контрольно-пропускний пункт», – сказав начальник ОВА.

Читайте також:

Псевдолікарка виманила 50 тис. грн у буковинки на лікування сина, якого декілька місяців вважають зниклим безвісти
Жительку села Стрілецький Кут шахраї ошукали на 50 тисяч гривень. За цим фактом співробітники поліції розпочали кримінальне провадження. Про це пише С4 з посиланням на відділ комунікації поліції Ч...
На Буковині двоє цивільних напали на прикордонників: одного з порушників застрелили
Уночі 29 червня на українсько-румунському кордону сталася сутичка між прикордонниками та цивільними, внаслідок чого один із нападників загинув. Про це журналістам С4 повідомив помічник начальника ...
Війна
30.06
15:34
Зараз грає:

Замовлення реклами

просто заповніть всі поля нижче і ми зв’яжемось з вами

Заявку успішно надіслано